Промоции Търсене Seny За нас Контакти Общи Условия за Ползване Download / КАТАЛОЗИ www.TOHATSUBULGARIA.com
Български English
 Вход
 
 
Регистрация | Загубена парола

 Търсене
Разширено търсене

 Продукти
БОИ, ГРУНДОВЕ, ЛАКОВЕ
НОВИ ПРОДУКТИ
ПРОДУКТИ СПРЕНИ ОТ ПРОИЗВОДСТВО
ИЗВЪНБОРДОВИ ДВИГАТЕЛИ
ДВИГАТЕЛИ АКСЕСОАРИ
ЛОДКИ
АКСЕСОАРИ за ЛОДКИ
ЗАКОТВЯНЕ И ПРИСТАВАНЕ
ВЪЖЕТА
СПАСИТЕЛНИ СРЕДСТВА
НАВИГАЦИОННО ОБОРУДВАНЕ
ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ
ТЕНТИ , СЕДАЛКИ , ЧОХЛИ , КАПСИ , КИЛИМИ
КРЕПЕЖИ , ПАНТИ И ДР
ТАКЕЛАЖ, ШЕГЕЛИ, КАРАБИНИ
РИБОЛОВ
ОТДУШНИЦИ И ВЕНТИЛАЦИЯ НА КАБИНА
ФЛАГОВЕ
ВЕТРОХОДНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
ВОДОПРОВОДНИ ЕЛЕМЕНТИ
АУДИО АКСЕСОАРИ
ПОДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ
РАДИО- НАВИГАЦИОННО ОБОРУДВАНЕ
Продукти НЕОБХОДИМИ за РЕГИСТРАЦИЯ на лодки до 2 мили
АКСЕСОАРИ ЗА КОЛЕСАРИ
ВОДНИ СПОРТОВЕ
ВОДОЛАЗНО ОБОРУДВАНЕ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ
ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ
к0
 Общи Условия за Ползване

Уважаеми Клиенти,

Моля прочетете внимателно Общите условия за ползване на системата за електронна търговия на "Морски Магазин".

 

Изискване за регистрация на клиент:

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия "Морски Магазин", трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма, намираща се на  адрес http://morskimagazin.com/index.php?display=customers&customers=register,  като по този начин създава свой клиентски профил.След създаването на потребителски профил клиента трябва да бъде оторизиран  за бъдещи поръчки. Оторизацията се извършва от администратор в рамките на работното време.
Чрез създаването на клиентски профил регистрираното лице:
         1.) Придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в магазин "Морски Магазин".
         2.) Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на магазин "Морски Магазин".
         3.) Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от магазин "Морски Магазин", както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.
"Морски Магазин" си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за Клиента.

Процедура за пазаруване

За да премахнете даден продукт от количката променете количеството на "0" , за да бъде изтрит от вашата количка преди да изпратите заявка за доставка.

Когато направите поръчка за закупуване на продукти от магазин "Морски Магазин" автоматично получавате e-mail, потвърждаващ успешното й оформяне, и съдържащ детайлите на поръчката. Поръчка, направена през уеб-сайта магазин "Морски Магазин" представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт, "подлежаща на разглеждане". Поръчката се смята за приета от момента, в който представител на магазин "Морски Магазин" осъществи връзка с Вас и получи Вашето потвърждение за валидността на поръчката.

При оформянето на покупката от клиента се изисква:
 1.) Да активира изпълнението на поръчката чрез натискането на бутона "Потвърждавам".Чрез натискане на бутона "Потвърждавам" регистрираният клиент изразява съгласието си с настоящите Общи условия:

2.) Да посочи валидни адрес за доставка и телефон за контакт.

Клиента има възможност да избере за адрес измежду следните:

Адресът за доставка е същия като личния ми адрес

Адресът за доставка е същия като фирмения ми адрес

Адресът за доставка е следния: с поле за Получател и поле за Адрес

3.) Като допълнителни полета, Клиента има възможност да избере дата за изпълнение на поръчката му и да впише допълнителни изисквания към поръчката си или към адреса за доставка и др.

4.) Да избере транспорт за доставка от секцията „Избор на транспорт”. Секцията има следното меню:

4.1.)  Куриер

            4.1.1.) Еконт

           4.1.2.) Спиди

 4.2.) На място от Магазинната мрежа

            4.2.1.) ЛАЛИЗАС МАРИН БГ (Варна, ул. Александър Дякович №7)

             4.2.2.) МОРСКИ МАГАЗИН СЕНИ EООД (Русе, ул. Пристанищна 1)

4.3.) С транспорт на Лализас Марин БГ при големи поръчки

            4.3.1.) Поръчка под 4000 лв - по договаряне по тел.

            4.3.2.) Поръчка над 4000 лв - Безплатен транспорт

Н.Б.: При поръчки над 4000 лв. Транспорта е задължително и само за сметка на Морски Магазин и това е единствената опция която е маркирана по подразбиране !

5.) Да избере начин на плащане от секция „Плащане и фактуриране”.  Секцията има следното меню:

За начин на плащане „Морски Магазин” предлага следните две опции:

5.1.) Платежно нареждане

"Лализас Марин БГ" ЕООД

Варна 9000, ул. " Александър Дякович" 7

 

ТБ Алианц България АД - Варна - BIC BUINBGSF

разпл. с/ка IBAN: BG24 BUIN 7006 1025 7436 17

м.о.л. Ангел Анегностиев

 

5.2.) Наложен платеж ( ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД ).При избор на начин на плащане "наложен платеж" (Пощенски паричен превод) дължимата сума по фактура се заплаща в брой на куриера, доставящ Вашата пратка.

За начин на фактуриране:

                  5.3.) Да (Mожете да въведете точни данни за фирма в профила си. Данните за фирма в профила ви ще бъдат използвани за фактуриране)

                  5.4.) Не

6.) Да се натисне бутона „ Приключване”. Чрез натискане на бутона " Приключване " регистрираният клиент потвърждава валидноста на въведените от него данни и на избраните от него продукти:

7.)  След получаване на валидна поръчка представител на магазин "Морски Магазин" се свързва с Клиента по телефона или чрез e-mail за да го уведоми за:
            а) наличността на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други)
            б) цената за доставка на стоката
            в) срок за доставка на стоката


8.) В телефонния разговор (или по e-mail) Клиентът потвърждава съгласието си с цената и сроковете за доставка на поръчаните стоки.
9.)  Клиентът получава по e-mail съобщение за изпратената поръчка, което съдържа окончателните детайли на пратката, като вид и брой на изпратените артикули, цена на доставка, дата на доставка и обща сума за плащане.

10.)Поръчки изпратени в извънработно време или в почивен ден  се изпълняват на следващия работен ден.

 

Цена и плащане

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Плащането на стоките се извършва в български лева.
Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка.
Дължимата от клиента сума за доставка на стоката се калкулира от него самият при избор на съответен куриер въз основа на актуалните условия на съответния куриер. Общата дължима сума по сделката се финализира след изчисляване на разходите по доставката и потвърждение за същата от страна на клиента.
Магазин „Морски Магазин не публикува информация за наличността на продаваните стоки. Голяма част от артикулите са на склад, но информация за точното количество от даден артикул не се публикува. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул.

 

Доставка на продуктите

Дължимата от клиента сума за доставка на стоката се калкулира от него самият при избор на съответен куриер въз основа на актуалните условия на избрания куриер като за улеснение е при избора на куриер е посочен интернет линк на съответния куриер за проверка на актуалните му условия за доставка.

 

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг.
Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 15.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон или емайл за контакти за да потвърди или откаже друг срок за доставка на поръчания продукт или на цялата си поръчка.

Гаранция

„Морски Магазин” гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.
Веднага след получаването на пратката, но не по-късно от 24 часа, клиентът следва да провери дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци.
В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им.
Гаранционният срок започва да тече от момента на получаването на пратката.
Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията на стоката.

Снимки, илюстрации и описание на артикул

Публикуваните в този уеб-сайт описание и снимки на продукти са само за общи информационни цели. За да е сигурен, че продуктът отговаря точно на изискванията му, Клиентът трябва да се осведоми за конкретните характеристики чрез официалния сайт на производителя.

Права и задължения

„Морски Магазин” се задължава да достави поръчаната стока в уговорения срок.
„Морски Магазин” се задължава да изпълнява уговорките с клиента с дължимата грижа.
„Морски Магазин” НЕ носи отговорност за невярна информация, подадена от производителя.
„Морски Магазин” НЕ се задължава да достави поръчана стока при посочени неверен адрес или телефон.
„Морски Магазин” не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън контрола на магазин Морски Магазин.
Клиентът има право да иска връщането на стоката при констатирани липси или когато доставената стока явно не съответства на поръчаната такава, и това не е било възможно да се установи в момента на приемане на пратката. Рекламацията при констатирани липси и явни несъответствия се предявява до 24 часа след получаването  на пратката.
Клиентът има право да иска връщането на стоката, ако поради неправилно транспортиране могат да бъдат констатирани видими дефекти по стоката или нарушена цялост на опаковката й. В този случай клиентът не трябва да подписва придружавашите доставката документи, че е получил  стоката и незабавно трябва да уведоми представител на „Морски Магазин”.
Клиентът има право да иска връщането на стоката ако е налице несъответствие с поръчания размер. Рекламацията при несъответствие с поръчания размер се предявява при установяване на несъответствието, но не по-късно от срока на гаранцията, ако такава е предоставена.
Клиентът има право да иска връщането на стоката, ако е налице несъответствие с поръчаната търговска марка. Рекламацията при несъответствие с поръчаната търговска марка се предявява при установяване на несъответствието, но не по-късно от срока на гаранцията, ако такава е предоставена.
Клиентът има право да иска връщането на стоката, когато цената, която трябва да заплати не отговаря на уговорената.
Клиентът има право да иска връщането на стоката, когато не е спазен срока на доставката.
Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от покупката в срок от 7 (седем) дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай стоката трябва да бъде върната в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента.


При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
         1. Възстановяване на заплатената сума;
         2. Замяна на стоката с нова;
         3. Отбив от цената;
         4. Безплатно извършване на ремонт.
При предявяване на рекламация, представител на „Морски Магазин” може да поиска снимка или връщане на повредената стока като доказателство за основание на рекламацията.
Във всички случаи на връщане на стоката трябва  да бъде предварително уведомен представител на „Морски Магазин”.
Клиентът се задължава да посочи валидни телефон  и адрес за доставка.
Клиентът се задължава да заплати цената на поръчаните стоки.
Клиентът се задължава да заплати сумата за други разходи, като доставка, допълнителна опаковка и други, съгласно уговореното.
Клиентът се задължава да осигури възможност за получаването на поръчаните стоки.
Клиентът се задължава да получи поръчаните стоки.
Клиентът носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях.
Клиентът се задължава да не прави фиктивни поръчки, измислени отзиви за даден продукт или да подава друга невярна информация.
Клиентът се задължава да не нарушава чужди имуществени или неимуществени права.
Да спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за ползване на „Морски Магазин”.

При възникване на потребителски спорове клиентът може да се обърне за съдействие  към Европейската Комисия: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Политика за защита на личните данни

„Морски Магазин” се задължава да използва личните данни на клиентa единствено и само за целите, предвидени в настоящите Общи условия. Ако клиентът е обявил невярна информация това задължение се счита за невалидно.
„Морски Магазин” се задължава да не разкрива личните данни на клиента на трети лица освен ако не е получил изрично разрешение или инструкции от него за това, или информацията трябва да бъде предоставена на съответните власти по силата на българското законодателство.
„Морски Магазин” се задължава да не нарушава разпоредбите спрямо(ЕС)2016/679.

„Морски Магазин” се задължава да използва личните данни, които ни предоставяте само за следните цели:

 При обработка на клиентска поръчка - Телефонът за контакт се използва за да потвърдите поръчката си, срока на доставка и избрания от вас куриер. Тъй като за изпращането на пратки от куриерски фирми се изисква име и телефонен номер за връзка , както и точен адрес за получаване (точен офис на съответния пожелан куриер или точен адрес за получаване при доставка на адрес), „Морски Магазин” предоставя тези данни, чрез изготвяне на товарителница към съответния куриер за да се осъществи доставката с наложен платеж според желания от вас куриер. При желание в бележки към поръчката Клиента може да заяви изрично да се използва емайл вместо телефон за връзка за да потвърди поръчката си, срока на доставка и избрания от него куриер.
Статистически цели, за подобряване работата на магазина, но не и да предосвати информация въведена от клиента на трети лица които не са пряко свързани към изпълнението и доставката на поръчката; Декларираме, че име, телефон, адрес, имейл, фирма и данни за фактура няма да бъдат споделяни с трети лица , освен ако не се изисква от държавни контролни органи.
Всеки клиент има право да направи запитване по телефон или имейл, да извърши поръчка по телефон или имейл без да се задължава да се регистрира в "Морски Магазин".
Според закона за лични данни клиента има право да заяви сам и директно на куриер доставката на пратката спрямо предварително уточнените наличности и волуметрия на пратката като единственно трябва да предопреди "Морски Магазин" коя куриерска фирма е избрал и да се очаква и за колко часа да е готова за вземане пратката.
При юридически лица , данните за фирмите се предоставят за нуждата на издаване на фактура, имейла се използва за изпращане на фактура когато е по банков път. Всяко юридическо лице също може да избере телефон или имейл за обратна връзка.

 
© Морски Магазин - 2024, ул. Александър Дякович №7, Варна 9000, България, тел.: 052/616695, тел./факс: 052/604284